Gave til ansatte

Ser du etter Norges beste firmagaver? Da er det er bare å glemme profileringsartikler og den flasken med vin som de ansatte tror de får, og heller overrask dem med firmagaver som de vil huske for alltid – matgave fra Gourmetkurven!

Det er ikke alltid lett å finne ut hva man skal gi til sine ansatte eller kunder på merkedager, i julegaver eller bare som takk for god innsats. Skap begeistring og motiver dine ansatte med gaver som får dem til å føle seg verdsatt. Gaver til ansatte skal gjøre medarbeiderne glade. Det kan alltids en vinflaske eller en konfekteske klare, men hva med å gjøre de ansatte virkelig overrasket og glade? Gourmetkurven tilbyr et variert og spennende utvalg av firmagaver innenfor ulike kategorier og prisklasser.

3 pakning med spekepølser
En 3 pakning med spekepølser er et godt forslag. Enten det er 3 pølser i pakk, så som i Spekepakke Lars, eller der man velger å kjøpe en gavepose Maja. Alle spekepølsene er produsert av Smedstuen Gård, som er en prisvinnende produsent av nettopp spekemat og andre videreforedlede produkter.

Gavepose
En gavepose med nøye utvalgte gourmetvarer vil helt sikkert også falle i smak som gave til ansatte. Se under de ulike kategoriene i menyen for pris og mer info om de enkelte produktene. Ved større bestillinger kan vi selvsagt spesialtilpasse firmagave til dine ansatte.

Gavekurv
En kurv full av smakfull gourmetmat, eller spekemat vil derfor bli godt mottatt av de aller fleste. Gavekurv Mina er en av bestselgerne og her får man både pølser, drikke, geleer, sjokolade, krydder og pasjonsfruktkuler. Kurven er foret med plastikk på innsiden slik at den kan brukes til blomster etter at maten er fortært.

gavekurv-jul-kitty

Cellofanposer
Dersom man ønsker en litt mindre gave, så er cellofanposene midt i blinken. Her har man mange ulike typer å velge mellom, enten man ønsker pølse, krydder, kaffe eller hvorfor ikke en flaske morellsirup fra Høgetveit Gård eller et sett med 2 krydderkverner.

salt og pepper