Gave til ansatte

 

Det er en hyggelig tradisjon at ledelsen gir gaver til de ansatte. Enten det er penger til et godt formål, eller mer tradisjonelle gaver. Hva med en gave til ansatte som kan fortæres, og som i tillegg smaker veldig godt. Dessuten kan matgaven deles med venner og familie. Gourmetkurven har gaver til ansatte i alle prisklasser.

3 pakning med spekepølser
En 3 pakning med spekepølser er et godt forslag. Enten det er 3 pølser i pakk, så som i Spekepakke Lars, eller der man velger å kjøpe en norskprodusert eikefjøl med 3 pølser på, som i Spekemat Firmagave. Alle spekepølsene er produsert av Smedstuen Gård, som er en prisvinnende produsent av nettopp spekemat og andre videreforedlede produkter.

Gavepose
En gavepose med nøye utvalgte gourmetvarer vil helt sikkert også falle i smak som gave til ansatte. Se under de ulike kategoriene i menyen for pris og mer info om de enkelte produktene. Ved større bestillinger kan vi selvsagt spesialtilpasse matgavene til dine ansatte.

Gavekurv
En kurv full av smakfull gourmetmat, eller spekemat vil derfor bli godt mottatt av de aller fleste. Gavekurv Mina er en av bestselgerne og her får man både pølser, drikke, geleer, sjokolade, krydder og pasjonsfruktkuler. Kurven er foret med plastikk på innsiden slik at den kan brukes til blomster etter at maten er fortært.

Cellofanposer
Dersom man ønsker en litt mindre gave, så er cellofanposene midt i blinken. Her har man mange ulike typer å velge mellom, enten man ønsker pølse, krydder, kaffe eller hvorfor ikke en flaske morellsirup fra Høgetveit Gård.

 

Spekepakke Firmagave        Gaveeske Erik    Gavepose Katrin