Gave til ansatte

Norges beste gave til ansatte
Ser du etter Norges beste firmagaver? Da er det er bare å glemme profileringsartikler og den flasken med vin som de ansatte tror de får. Overrask dem heller med firmagaver som de vil huske for alltid – matgave fra Gourmetkurven! Sjekk det flotte utvalget på https://gourmetkurven.no/ Det er ikke alltid lett å finne ut hva man skal gi som gave til ansatte. Skap begeistring og motiver dine ansatte med gaver som får dem til å føle seg verdsatt. Gaver til ansatte skal gjøre medarbeiderne glade. Det kan alltids en vinflaske eller en konfekteske klare, men hva med å gjøre de ansatte virkelig overrasket og glade? Gourmetkurven tilbyr et variert og spennende utvalg av firmagaver innenfor ulike kategorier og prisklasser.

Levering til hjem postkasse/dør
Vi kan sende julegaven rett hjem til mottaker på dør eller i postkasse. Pakke til hentested går også fint.
Send oss adresseliste i Excel med fullt navn, adresse og nosk mobil nummer ( alternativt epost adresse), så ordner vi resten.

Kort med hilsen
Vi trykker kort til dine ansatte med ønsket tekst. Noen kunder ønsker personlig preg på teksten med de ansattes fornavn. Gourmetkurven fikser også dette.

3 pakning med spekepølser
En 3 pakning med spekepølser er et godt forslag. Enten det er 3 pølser i pakk, så som i Spekepakke Lars, eller der man velger å kjøpe en gavepose Maja. Alle spekepølsene er produsert av Smedstuen Gård, som er en prisvinnende produsent av nettopp spekemat og andre videreforedlede produkter.

spekepakke lars

spekepakke lars

Gavepose
En gavepose med nøye utvalgte gourmetvarer vil helt sikkert også falle i smak som gave til ansatte. Se under de ulike kategoriene i menyen for pris og mer info om de enkelte produktene. Ved større bestillinger kan vi selvsagt spesialtilpasse firmagave til dine ansatte.

gavepose-katrin-helaar

gavepose sigrid julegave

gavepose sigrid julegave