Gave til den som har alt

For det er ikke alltid like lett å komme på gode ideer til julegaver, spesielt ikke til personer som allerede er godt etablert og ikke mangler noen spesielle ting. Da er en spiselig gave er aldri feil.

Noen ganger er det en stor utfordring å kjøpe gaver, spesielt til de som har alt. Det er fort gjort å kjøpe noe mottakeren ikke trenger, bare fordi du ikke vil dukke opp tomhendt i selskapet. Vi har vel alle opplevd å få fine gaver som likevel av en eller annen grunn havner bakerst i et skap eller en skuff – klær som ikke passer, duppeditter av feil modell eller interiør som ikke helt står i stil med resten av huset.

Konseptet hos Gourmetkurven med å sette sammen gavepakker, gjerne med spiselige innslag, er en god løsning – om enn litt tidkrevende for deg å fikse selv. La deg inspirere av forslagene våre, så håper vi du finner en fiks ferdig matgave fra Gourmetkurven.

Det kan være riktig så spennende for mottaker å pakke ut den ene velsmakende overraskelsen etter den andre. Matgavene tar ingen plass etter at de er fortært, og på den måten unngår du at gaven din ender opp som hyllefyll. Smakfulle matgaver fra Gourmetkurven er en innertier til den som har alt.

gavekurv-live

Spekepakke Firmagave

Rødløkskompott