Gave til den som har alt

For det er ikke alltid like lett å komme på gode ideer til julegaver. Spesielt ikke til personer som allerede er godt etablert og ikke mangler noen spesielle ting. Da er en spiselig gave er aldri feil. Gourmetkurven har gave til den som har alt.

Noen ganger er det en stor utfordring å kjøpe gaver. Spesielt gave til den som har alt. Det er fort gjort å kjøpe noe mottakeren ikke trenger. Ofte bare fordi du ikke vil dukke opp tomhendt i selskapet. Vi opplever vel alle å få fine gaver som likevel av en eller annen grunn havner bakerst i et skap eller en skuff. Klær som ikke passer, duppeditter av feil modell eller interiør som ikke helt står i stil med resten av huset.

Konseptet hos Gourmetkurven er å sette sammen gavepakker. Gjerne med spiselige innslag. Noe som er en god løsning – om enn litt tidkrevende for deg å fikse selv. Vi lager våre egne syltetøy på gamlemåten. Likeledes har vi vår egen krydderserie, samt koker vår egen morellsaus. La deg inspirere av forslagene våre. Håper vi du finner en fiks ferdig matgave fra Gourmetkurven.

Det kan være riktig så spennende for mottaker å pakke ut den ene velsmakende overraskelsen etter den andre. Matgavene tar ingen plass etter at de er fortært. På den måten unngår du at gaven din ender opp som hyllefyll. Smakfulle matgaver fra Gourmetkurven er er den perfekte gave til den som har alt.

Gavekurv-Mina-2

Gavekurv-Mina

4 bestselgere-elg-hjort-rødvin-salami-grønn-pepper

4 bestselgere-elg-hjort-rødvin-salami-grønn-pepper

Gavepose Mari

Gavepose Mari