Morsdagsgave

Gavekurv Eivor jul

Morsdag
Søndagen den 11. februar 2024 er det Morsdag. Finn den perfekte morsdagsgaven her hos Gourmetkurven! Vi har mange spiselige gaver som passer perfekt å gi bort på morsdagen.

Hedersdag
Morsdagen er en hedersdag for mødre. Den første norske morsdagen ble feiret i Bergen 9. februar 1919 og ble til å begynne med arrangert av religiøse organisasjoner, men det var Oslo-kvinnene Dorothea Schjoldager og Karen Platou som i 1918, i samarbeid med ideelle organisasjoner, forretningsfolk og massemedia fikk gjennomslag for å etablere morsdagen som en årlig begivenhet i Norge. Dagen har senere gått over til å bli en familiedag, der mødre oppvartes med f.eks kaffe på sengen om morgenen, blomster, kake og morsdagsgaver.

Gavekurv
Gavekurv som morsdagsgave.
Matgaver er alltid en fulltreffer. Hvorfor ikke gi mor en pent pyntet gourmetkurv eller gourmetpose, som innholdender de aller beste råvarerene. Her får du ulike gavealternativer til morsdagen i mange prisklasser. Hva med å gi mor i huset en Eivor kurv til morsdagen?

Gaveposer
Gaveposer som morsdagsgave.
Gourmetkurven har også ulike typer gaveposer som vi har fått gode tilbakemeldinger på. De er en spesielt velegnet som matgaver både til jul, påske, jubileer og som morsdagsgave. Gaveposene inneholder blant annet drikke, kaffe, spekemat, geleer, krydder, flatbrød etc. Du kan velge blant mange ulike typer gourmetposer i ulike prisklasser. Alt fra kr 320,- og oppover. Gavepose Mette som du ser på bildet koster kr 320,- . (Den er oppkalt etter svigermor). Denne bør hun vel strengt tatt få på morsdagen av oss! Dette er en av bestselgerne våre og vil garantert bli godt tatt imot som en påskjønnelse på morsdagen.