Om oss

Gourmetkurven eies og drives av Birgit Hårtveit som til daglig holder til på Smedstuen Gård i Eidsvoll. Her bor tre generasjoner på samme tun, og alle har på sitt vis bidratt til at Gourmetkurven så dagens lys i 2012. Smedstuen AS er hovedleverandør av spekemat til Gourmetkurven, og de er en prisbelønt produsent av spekemat.

Birgit

Birgit Hårtveit

Smedstuen jobber under mottoet “De beste råvarene gir den beste maten”. Dette ønsker også Gourmetkurven å videreføre i sin egen produksjon av gourmetmat, samt når det gjelder å kjøpe inn gode lokalproduserte varer til utvalget sitt. Gourmetkurven har i den senere tiden gått på ulike kurs både i Norge og Sverige for å lære seg å lage syltetøy, geleér og andre delikatesser. Produktene er å finne både i gavepakningene, samt i løssalg under kategorien Syltetøy og geleer. Utover dette leter Gourmetkurven med lykt og lupe etter de beste produsentene av lokalproduserte varer. Vi er hele tiden under utvikling, og nye produkter kommer til. Norge er full av stolte lokalmatprodusenter som lager fantastiske produkter.

Vi har ingen butikk på Smedstuen Gård, men vi har nettbutikken som du kan bestille varene gjennom. Du velger da selv om du vil henter varene på gården eller om du ønsker dem tilsendt. Vi benytter oss av Bring sitt tilbud som både sender til post i butikk, samt direkte på døren til bedrifter og privatpersoner. Vi kjører ut varer til bedrifter i Oslo og Akershus etter nærmere avtale. Skulle du kjøre forbi oss på E6 (nærme Gardermoen) så er det bare å stikke innom å hente varene selv. Det er helt gratis, men husk at du da må ha bestilt varene i forkant. Her kan du lese mer om våre vilkår og betingelser.

Trykk her for å se våre produkter.

Med vennlig hilsen Birgit

 

discovery-og-spekemat

Økologisk eplemos fra Nordre Nes og spekemat fra smedstuen Gård