Julegave

Hvert år i desember lurer store deler av Norges befolkning hva de skal gi i julegave til familie og venner. Mange har “alt” og ønsker seg egentlig ikke flere ting i julegave. Da er en matgave fra Gourmetkurven den perfekte julegaven.

Alt innholdet i kurven kan spises opp og kurven kan brukes som blomsterkurv, brødkurv e. l. Spiselige julegaver blir mer og mer populært, og da helst med mat av god kvalitet. Gourmetkurven satser på å lage spiselige julegaver av ypperste kvalitet. Her er det spekemat fra Smedstuen Gård, økologisk eplemost fra Nordre Nes, geleer, rødløkskompott fra Torsætra, sjokolade fra Tante Pose etc. Hos oss finner julegaver i alle prisklasser.

Gavekurv Hallgjerd er et fint eksempel på en fin julegave. Her finnes både spekepølser, flatbrød, ripsgele, eplecider og pasjonsfruktkuler. Litt for enhver smak med andre ord. Det beste av alt er at kurven er til for å deles. Da gjenstår det bare å be inn familie eller venner på et godt og hyggelig måltid.

Et annet godt julegavetips er å gi bort en gourmetpose. Et fint eksemplar av dette er Gavepose Elise. Her får du en symfoni av ulike smaker. Det er både hermetiserte plommer og plommesaft, morellsirup og hermetiserte moreller, kaffe og ikke minst smakfulle pasjonsfruktkuler. Litt for enhver smak med andre ord.

Trykk her for å se alle våre produktkategorier.

 

Gavekurv Hallgjerd

Gavekurv Hallgjerd

Gavepose Elise

Gavepose Elise

Spekepakke Terje - jul

Spekepakke Terje