Julegave

Hvert år i desember lurer store deler av Norges befolkning hva de skal gi i julegave til familie og venner. Mange har “alt” og ønsker seg egentlig ikke flere ting i julegave. Da er en matgave fra Gourmetkurven den perfekte julegaven.

Alt innholdet i kurven kan spises opp og kurven kan brukes som blomsterkurv, brødkurv e. l. Spiselige julegaver blir mer og mer populært, og da helst med mat av god kvalitet. Gourmetkurven satser på å lage spiselige julegaver av ypperste kvalitet. Her er det spekemat fra Smedstuen Gård, økologisk eplemost fra Nordre Nes, geleer, rødløkskompott fra Torsætra, sjokolade fra Tante Pose etc. Hos oss finner julegaver i alle prisklasser.

Gavekurv Hallgjerd er et fint eksempel på en fin julegave. Her finnes både spekepølser, flatbrød, ripsgele, eplecider og pasjonsfruktkuler. Litt for enhver smak med andre ord. Det beste av alt er at kurven er til for å deles. Da gjenstår det bare å be inn familie eller venner på et godt og hyggelig måltid.

Et annet godt julegavetips er å gi bort en gourmetpose. Et fint eksemplar av dette er Gavepose Mette Her får du en symfoni av ulike smaker. Litt for enhver smak med andre ord.

En del av produktene lager vi selv på gården. Syltetøyet kokes på gamlemåten i store gryter. Gourmetkurven har også sin egen krydderserie. Vi leter med lykt å lupe for å finne de andre smakfulle produktene til matgavene våre. Det er kun det beste av det beste som får plass i Gourmetkurvens utvalg. Det ligger mye jobb og omtanke bak en matgave fra Gourmetkurven. Dette er noe mottaker merker når de mottar gaven og eventuelt et kort med tekst.

Trykk her for å se alle våre produktkategorier.

 

Gavekurv-Hallgjerd-2

Gavekurv-Hallgjerd

Spekepakke-Terje

Spekepakke-Terje