Bursdagsgave

Det er ikke alltid like lett å kjøpe gave til en som fyller år. Mange har ofte alt de trenger i dag og mer til. I dagens samfunn blir det stadig flere i denne kategorien. Allikevel er det hyggelig å gi bort en gave til jubilanten blir verdsatt og satt pris på. Ikke alle har like god tid til å planlegge bursdagspresanger og jo dårligere tid man har desto verre er det å tenke ut en gave som treffer sånn noenlunde. Ser du etter en unik gave mottakeren ikke vil få av noen andre? Se da her! Se vårt store utvalg av gaveideer! Flere forskjellige gaveforslag til bursdagsgaver, julegaver og vertinnegaver med mer!

Felles for disse menneskene som tilsynelatende har alt de trenger, er at de alle spiser mat. Dette gjør de opptil flere ganger pr dag. Noen synes også det er spennende å prøve ut produkter de ikke omgås med til daglig.

Matgaver
I Gourmetkurven har vi spesialisert oss på matgaver av høy kvalitet. Vi har satt sammen ulike matgaver i ulike prisklasser. Produktene kommer fra små produsenter ikke langt fra der vi holder til. Siden Gourmetkurven holder til på Smedstuen Gård i Eidsvoll kommer selvsagt alle spekepølsene herfra. Våre produkter er oppkalt etter venner og familie av Gourmetkurven. Ta en kikk vår nettbutikk. Der finner du mest sannsynlig en matgave som passer til en som har alt.

Spekepølser
Er du ute etter en liten hendig gave til jubilanten som ikke er alt for dyr kan en pakke med tre spekepølser være et godt valg. Den kan med fordel kombineres med en god øl eller to. Dette er en typisk bursdagsgave, eller gaven du tar med på innflyttingsfest. Her er vårt utvalg av spekemat.

Gaveposer
Våre dekorerte gaveposer befinner seg hakket høyere i gavesortimentet til Gourmetkurven. Dette er den perfekte bursdagsgave, venninnegave, vertinnegave osv. Her får du også mest for pengene. Våre gaveposer er pyntet med bånd og sløyfer, og inneholder både gele, spekepølser, eplemost og mer til.

Gavekurver
Våre gavekurver er vår absolutte stolthet. Disse er grunnen til at Gourmetkurven ble startet. Kurvene er fulle av gode produkter, pakket inn i cellofan og pyntet med sløyfer og bånd. Dette er bursdagsgave som blir lagt merke til og husket. Passer til jubileer eller store anledninger. Vi har også mindre kurver. Her er vårt utvalg av gavekurver.

gavekurv-hallgjerd

Lykke til søket etter gave til en som har alt. Håper du snart er i mål!